Játékbérlés
Családi és profi légvárak bérbeadása

Gyakran ismételt kérdések


Gyakran ismételt kérdések

ugralovarsopron.hu embléma Nem. Mi csak bérbeadással foglalkozunk. Az üzemeltetésnél a felügyeletet a bérlő biztosítja, hogy megfelelő létszámú gyermek játsszon egyidőben a légvárban a baleset elkerülése érdekében.

ugralovarsopron.hu embléma Sajnos nincs rá lehetőség. Aki nem kéri a telepítést, reggel ő viszi el a légvárat, annak este vissza is kell hoznia. Kérjük ennek ismeretében döntsék el, hogy tudják-e vállalni a saját elszállítást.

ugralovarsopron.hu embléma A másnap reggeli visszahozatal 5.000 ft felárral jár. Itt viszont tudni kell, hogy arra a napra ki lesz adva az Ön által visszahozandó légvár, tehát pontosan vissza kell hoznia reggel 8 órakor!!! Ennek tudatában döntsünk ez a lehetőség mellett. Ilyenkor viszont éjszakára el kell pakolni a légvárat. Nem lehet kint hagyni, mert akármikor jöhet egy eső… Aki ezt nem tartja be (sajnos az ígéretek ellenére vannak ilyen foglalások), annak a legközelebbi foglalásakor nem engedjük már ezt a lehetőséget választani!!! (Ha ezt nem tudjuk vállalni, de este nem fejeződik be 19-20 órakor a szülinapozás, akkor foglaljunk inkább két napra légvárat.)

ugralovarsopron.hu embléma Az évek alatt az a tapasztalat, hogy még senki nem volt, aki elvitte a légvárat és utána nem tudott megbirkózni a feladattal. De segítségül készítettünk egy kisfilmet, ahol bemutatjuk pár egyszerű lépésben a telepítést. Tanácsként a legnagyobb, duplacsúszdás légvárunkat csak olyanok vigyék el, akiknél már volt légvár, vagy telepítettek már kisebb légvárat. Elsőre nem ajánljuk a legnagyobb légvár saját telepítését!
Kisfilm

ugralovarsopron.hu embléma Sokan viszik el kombi személyautóval, egyterű személyautóval, de természetesen akinek van, utánfutóval és teherautóval is el tudja szállítani. Tájékoztató méretek összehajtott állapotban: legkisebb légvár (dínós, kutyás, jégkorszakos, lovas, pink virágos, pink csigás) 95 x 100 x100 cm, közepes méretű légváraink (western, pegazus) 120 x 110 x110 cm, duplacsúszdás légvárunk 120 x 120 x 150 cm. A légváron kívül el kell férnie a padlószőnyegnek, amit a légvár alá kell tennünk, az üzemeltetéshez szükséges turbinának és a rögzítő kampóknak.

ugralovarsopron.hu embléma Mindig telepítéskor kell fizetni a légvárat. Fizetés nélkül természetesen nem hagyjuk ott Önnél a légvárat. Előleg nem kell a foglaláshoz. Aki saját elszállítást választ, ő reggel, amikor megkapja a légvárat, akkor fizeti a bérlés díját.

ugralovarsopron.hu embléma Természetesen nem. Rossz idő esetén aznap reggel is le lehet mondani a foglalást. Ez anyagi kötelezettséggel nem jár.

ugralovarsopron.hu embléma Az összes légvárunk működéséhez áram szükséges. A turbina folyamatos működése biztosítja a légvárban a levegőt. Ezért a balesetveszély elkerülése érdekében esőben nem telepítjük a lefoglalt légvárakat! Kivételt képeznek azok, akik fedett helyet tudnak biztosítani az üzemeltetéshez.

ugralovarsopron.hu embléma A legfontosabb teendő a turbinát ki kell kapcsoli és fedett helyre kell vinni. Ha már nem esik az eső, újra be lehet kapcsolni a turbinát, ami pár perc alatt ismét felfújja a légvárat. Annak függvényében, hogy mennyi eső volt, előfordulhat, hogy a légvár „buborékozik”, ilyenkor várjunk egy kis időt, amíg leszárad, és csak utána engedjük be a gyerekeket. A vizes légvár csúszik, balesetveszélyes!

ugralovarsopron.hu embléma Egyértelműen TILOS vizezni a légvárat. A vizes légvár nagyon csúszik, akár az ugráló részben, akár a csúszdán nagyon nagyon balesetveszélyes!

ugralovarsopron.hu embléma Igen. VALAMENNYI légvárunk úgy van kiválasztva, hogy ugráló része is és csúszda része is van az összes légvárunknak.

ugralovarsopron.hu embléma Kb. negyed óra, maximum fél óra. Ez első sorban attól függ, hogy autóval mennyire közelíthető meg a helyszín, ahova a légvárat szeretnénk telepíteni. Sokszor a légvár „becipelése” tovább tart, mint a légvár felállítása.

ugralovarsopron.hu embléma Valamennyi légvárunk fotója szerepel a weboldalon, ott lehet kiválasztani. Arra nincs lehetőség, hogy az otthonunkban megnézzék őket. Kérnénk szépen ennek megértését.

ugralovarsopron.hu embléma Gyakran előfordul, hogy egy szülinapi buli csak pl. délután 3 órától 6-ig tart. Természetesen erre is van lehetőség. Amit tudni kell, hogy árban ugyanannyiba kerül, mintha kihasználnánk a teljes (napi max. 8 óra) bérlést. Ennek az az oka, hogy a másik fél napra nem fogjuk tudni másnak kiadni a légvárat. Aki kiszállítja, annak pluszban kell visszajönnie, mert reggel nem tudja a többi foglalással együtt telepíteni. Szoktuk tanácsolni, hogy ha árban úgyis ugyanannyiba kerül, kivisszük délelőtt, és akkor addig a saját gyerkőc tudja használni, amíg délután a vendégek megérkeznek. Persze van, ahol ez nem megoldható pl. óvodák, iskolák, ott igyekszünk teljesíteni a délutáni telepítéseket is.

ugralovarsopron.hu embléma Általában Soprontól 30 km-ig, de messzebbre is megpróbáljuk a telepítést, ami természetesen az aznapi foglaltság függvénye is.

ugralovarsopron.hu embléma Hétköznapokon reggel 8 órakor, szombaton és vasárnap 8 és fél 9 között kell átvenni a légvárat. Kérnénk szépen, hogy az vállalja el a saját elszállítást, aki ezt be tudja vállalni. Egyik napon sem áll módunkban várni azokra, akik elkésnek. A fiúk az átadás után már be vannak írva telepítésre, nem tehetjük meg, hogy mindenhonnan elkéssünk azért, mert sokan nem tartják be a kért időintervallumot.

ugralovarsopron.hu embléma Személyi igazolványt kérünk, és az adatokat rögzítjük. Ön is aláírja a légvár bérlését illetve saját elszállítását. A légvár bérleti díja is reggel fizetendő.

ugralovarsopron.hu embléma Ez szezonban általában este 8 óra. De akitől reggel átvették a légvárat, ő fog tudni pontos információt adni az aznapi foglaltság függvényében. (Szezon előtt és után ez változik, hisz van, hogy este 8 órakor már sötét van.)

ugralovarsopron.hu embléma Sajnos nem. Ha például egymás utáni két szombatra is beíratunk egy légvárat, akkor elvesszük a többiektől a foglalás lehetőségét, pedig nekünk biztosan a két napból csak az egyikre lesz szükségünk. Ezt nem tudjuk biztosítani. Hétköznapi napokon természetesen figyeljük az ilyen jellegű kéréseket, de hétvégén ez nem lehetséges.

ugralovarsopron.hu embléma Ez az a kérdés, amire igazából nem lehet válaszolni. Nincs két egyforma nap. Tíz év tapasztalatával sem tudom azt megmondani, hogy melyik napon mikor „fogynak el” a foglalható légváraink. Természetesen a hétvégéink a legfrekventáltabbak. Hétköznapra könnyebben tudunk légvárat foglalni. Én azt szoktam tanácsolni, hogy ha a szülinap miatt kitalálták, hogy mikor ünnepelnek, célszerű egyből lefoglalni a légvárat, akár pl. 2-3 hónappal előbb is, akkor biztos, hogy azt tudjuk foglalni, amelyiket a gyerkőc szeretné… Sokan az időjárást figyelik, és úgy próbálnak foglalni, de sajnos arra már gyakran nem tudunk abból a méretből légvárat adni, ami például elfér a kertjükben. Rossz idő esetén úgysincs anyagi kötelezettség, ezért nyugodtan lefoglalhatunk egy távolabbi dátumra is légvárat.